De sloepen

Dit zijn de boten die wij verhuren. Klik op de naam van de boot voor meer informatie   

 

Friesland verkennen met alle ruimte, luxe en comfort aan boord, dat is varen met onze “Ocehaan”, “Weerhaan”, “Goudhaan”, “Haantje de Voorste” of “Snoeshaan”.

Maril 6.25

De perfecte boot om met veel comfort Friesland te ontdekken! De Maril 6.25 is een robuuste en zeer stabiele sloep die over voortreffelijke vaareigenschappen beschikt. In de ruime kuip kunnen 6 personen riant zitten. De Maril 6.25 is uitgerust met zit- en rugkussens,  zwemtrap en buiskap en heeft een 21 pk dieselmotor. Naast de Friese Meren is de Maril 6.25 ook geschikt voor het IJsselmeer tot windkracht 3.

Maril 7.25

Met een groep vrienden, collega’s of familie luxe het IJsselmeer op? Dan is de Maril 7.25 de meest geschikte boot. De Maril 7.25 is de grote broer van de Maril 6.25 en biedt plaats aan 10-12 personen. Dankzij de hoge kuiphoogte vaart u beschut en comfortabel over de Friese Meren en het IJsselmeer. Natuurlijk beschikt ook onze Maril 7.25 over zit- en rugkussens, koelkast, zwemtrap en buiskap. Alle tochten over binnenwater en IJsselmeer zijn met de 38 pk dieselmotor vertrouwd te varen.

Enkhuizen 500

De Enkhuizen 500 is een handzame, stabiele en comfortabele sloep voor kleine gezelschappen. Zij biedt plaats aan 2 tot 4 personen. Met de 14 pk motor een ideaal schip om de friese wateren te ontdekken! Ook deze kleine telg van onze vloot beschikt over een zit en rugkussens, buiskap en zwemtrap.

Maril 6nxt

Dit nieuwste model van Maril biedt plaats aan maximaal 10 personen en is volledig uitgerust met zit-en rugkussens, buiskap en koelkast. Dit schip heeft een functionele deur in de spiegel van de boot welke toegang biedt tot het geïntegreerde zwemplateau! De 27 pk Vetus motor brengt u veilig en vertrouwd over de Friese Meren en het IJsselmeer.


De Haan Watersport helpt u graag met invullen van uw vaarvakantie in Friesland. Kijk eens bij onze arrangementen of bel voor een aanbieding op maat.