De sloepen

Dit zijn de boten die wij verhuren. Klik op de naam van de boot voor meer informatie

Friesland verkennen met alle ruimte, luxe en comfort aan boord, dat is varen met onze “Haantje-de-voorste”, “Weerhaan” “Snoeshaan”of “Goudhaan”.

Maril 6.25


De Maril 6.25 is een robuuste en zeer stabiele sloep die over voortreffelijke vaareigenschappen beschikt. In de ruime kuip kunnen 6 personen riant zitten. De Maril 6.25 is uitgerust met zit- en rugkussens, koelkast, zwemtrap en buiskap en heeft een 21 pk dieselmotor. Naast de Friese Meren is de Maril 6.25 ook geschikt voor het IJsselmeer tot windkracht 3.

Maril 7.25

Met een groep vrienden, collega’s of familie luxe het IJsselmeer op? Dan is de Maril 7.25 de meest geschikte boot.


De Maril 7.25 is de grote broer van de Maril 6.25 en biedt plaats aan 10-12 personen. Dankzij de hoge kuiphoogte vaart u beschut en comfortabel over de Friese Meren en het IJsselmeer. Natuurlijk beschikt ook ons “Haantje de Voorste” en “Weerhaan”over zit- en rugkussens, koelkast, zwemtrap en buiskap. Alle tochten over binnenwater en IJsselmeer zijn met de 38 pk dieselmotor vertrouwd te varen.

De Haan Watersport helpt u graag met invullen van uw vaarvakantie in Friesland. Kijk eens bij onze arrangementen of bel voor een aanbieding op maat.