Hotels

  

Workum

In Workum zijn diverse hotels en B&B’s om uw vaarvakantie te verzorgen. Op zoek naar een appartement of vakantie woning op loopafstand van ons? Kijk dan eens bij onze buren van de Aldehoeve of bij “Op de hoek van de stal”. Liever een hotel in de stad? Kijk dan eens bij Hotel Workum of de Gulden Leeuw. Voor een uitgebreid overzicht kijk hier naar alle opties.

  

Joure

Welkom! De sfeer van Herberg Joure is een vrolijke combinatie van monumentaal en huiselijk: een knus hotel waar de sfeer ontspannen is. We bieden stijlvol ingerichte kamers en een heerlijk ontbijt met een Fries tintje in de gelagkamer. Goed voor een bijzondere overnachting!

  

Joure

Hoe heerlijk is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat u anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Zuiver Joure.

Schuif aan in onze warme ambiance en geniet van een wisselend 4-gangen verrassingsmenu. Op uw bord pure, verse en ambachtelijke producten uit de streek en van het seizoen. Van een superieure kwaliteit met een ongekende smaaksensatie en een lust voor het oog. In uw glas een perfect afgestemde wijn , speciaal voor u geselecteerd.

  

Akkrum

Van harte welkom in ons Hotel-restaurant Goerres, gelegen aan de oude rivier de Boorne, in het hartje van Friesland. De vernieuwde hotelkamers liggen bijna allemaal aan de waterkant en zijn voorzien van alle comfort. Onze keuken met zijn Friese specialiteiten is al jaren een begrip in Friesland en daarbuiten. Het romantische waterterras achter het hotel is een heerlijke plek voor een drankje of diner. Akkrum is een levendig watersportdorp, waar vele activiteiten worden georganiseerd.

  

Balk

Welkom bij HCR Teernstra. Dit kleine sfeervolle hotel ligt direct aan de Luts in het hart van Gaasterland. Aanlegplaatsen zijn op loopafstand. De hotelkamers beschikken over douche, toilet en tv. Ons restaurant biedt u een keur aan specialiteiten en het is goed toeven na een vaartocht in ons gezellig bruin cafe of op het terras!

  

Grou

Hotel Restaurant Oostergoo In het kloppend hart van Friesland ligt het bruisende watersportdorpje Grou, te midden van de weilanden en omringd door het water. Al naar gelang de weersomstandigheden, zit u op het ruime terras aan het water, in de lichte serre of in ons gezellige restaurant bij de ouderwetse openhaard. Ons 2-sterren hotel,met 3-sterren service, beschikt over 18 comfortabele gastenkamers; allen voorzien van een eigen badkamer met toilet. Al 150 jaar kunnen watersporters en andere gasten hier terecht op deze mooi gelegen plek in het hart van Friesland, de familie Oost nodigt u dan ook van harte uit om eens plaats te nemen in “de huiskamer van Grou!

Reserveer Nu!